Her finner du oss

Ønsker du å besøke oss, finner du oss enklest ved å skrive inn hvor du kommer fra i feltet under. Da beregnes ruten fra deg til oss enkelt og greit, med norsk veibeskrivelse (Google maps).

From Address:

Vil du bruke GPS'en din til å finne fram, legger du inn disse koordinatene, eller adressen under:

WGS 84:N 59° 46.920', E 10° 29.632'
WGS 84 - desimal:59.78200, 10.49386

Vi befinner oss på denne adressen:
SANNHETENS ORD BIBELSENTER:
Vaterlandsveien 33A
3470 SLEMMESTAD

Vår postadresse er:

SANNHETENS ORD BIBELSENTER
Postboks 298
3471 SLEMMESTAD

Telefon: +47 971 75 570 
Bruk kontaktskjemaet vårt for å sende e-post.

HER ER VÅR EGEN VEIBESKRIVELSE.
Vi befinner oss i lokalene til det som tidligere var Norcem Cementfabrikk på Slemmestad. Slemmestad ligger i Aske kommune, mellom Oslo og Drammen.
Skulle du være litt kjent i Oslo- og Drammensområdet, kan du følge veibeskrivelsene nedenfor.

Fra Oslo:
Følg E-18 fra Oslo mot Drammen til du har passert IKEA på Slependen (høyre side av veien). Etter IKEA skal du ta av første avkjøring til høyre og følge riksvei 165 mot Slemmestad. Følg veien ca. 1 mil, til du kommer til en Statoil-bensinstasjon på venstre side av veien. 50 meter etter stasjonen kan du ta av til venstre, ned en bakke, mot Slemmestad sentrum. På venstre side nedover bakken vil du se industriområdet som menighetslokalet ligger på. Vi befinner oss i 3.etg. i det eneste treetasjers bygget du ser på venstre hånd når du kjører ned bakken. Rett etter dette bygget kan du svinge inn gjennom en port til venstre og inn på industriområdet.

Fra Drøbak/Hurum:
Fra Oslofjordtunnelen/Sætre, kan du kjøre E-23 til du kommer til avkjøringen mot Drammen. Der tar du til høyre i rundkjøringen rett etter gangbrua som går over veien, og følger Rv. 165 mot Slemmestad/Oslo. Etter 6-7 kilometer passerer du et lyskryss ved et kjøpesenter som heter Rortunet og ligger på høyre side av veien. Etter lyskrysset har du en liten oppoverbakke, der du på toppen kan svinge ned til høyre, og kjøre ned en lang bakke. (Rett bortenfor dette krysset ligger en Statoil-stasjon på høyre side av veien. Passerer du denne, har du kjørt for langt.) Kjør ned bakken, du kjører langsmed et fabrikklokale på venstre hånd, og ta av inn porten på venstre side nederst i bakken. Menighetslokalene ligger i det eneste bygget som har tre etasjer, og har du kommet så langt, finner du nok lett fram til oss!

Fra Lier/Drammen:
Fra Drammen følger du Rv. 23 mot Drøbak til du kommer til Lahell, der du følger veien rett fram og fortsetter på Rv. 23. Midt i Spikkestadbakkene tar du av til høyre der det er skiltet til E-23 mot Drøbak og Slemmestad/Oslo. Følg veien til første rundkjøring, der du tar til venstre i rundkjøringen, mot Slemmestad. Nå følger du fortsatt Rv.165 til du etter 6-7 kilometer har passert et lyskryss ved et kjøpesenter som heter Rortunet (ligger på høyre side av veien). Etter lyskrysset har du en liten oppoverbakke, der du på toppen kan svinge ned til høyre og kjøre ned en lang bakke. (Rett bortenfor dette krysset ligger en Statoil-stasjon på høyre side av veien, og passerer du denne, har du kjørt for langt.) Kjør ned bakken, du kjører langsmed et fabrikklokale på venstre hånd, og ta av inn porten på venstre side nederst i bakken. Menighetslokalene ligger i det eneste bygget som har tre etasjer, og har du kommet så langt, finner du nok lett fram til oss!